Hirdetéskereső

Eladott vagyontárgyak referenciái

Reklámhirdetési referenciák

Tisztelt látogató! Az itt bemutatott vagyontárgyak eladása ma már nem aktuális. Eladásra kerültek és csupán referencia-munka szerepét töltik be. Leendő megbízóink, hirdetési megbízása esetén, hasonló prezentációra számíthatnak.

A képek speciális eszközzel készültek,- készülnek. Az a tény, hogy néha szerepelnek képeinken emberek, mindenféle ellenkező híresztelés ellenére, igenis helyénvaló. A reklám középpontjában ugyanis nem az élettelen tárgy,- a ház,- hanem az élő ember, a fogyasztó áll.

Irodánk, talán országosan is elsőként tért át a nagyobb képek alkalmazására. Ez jóval részletgazdagabb és így, élvezhetőbb élményt is nyújt. Érdemes megfigyelni azt is, hogy nálunk a képek és szövegek kölcsönhatásban vannak egymással. Egymást erősítik és így, együtt érik el a kívánt hatást. Az eladott vagyontárgyak helyét, a település nevét és az irányárat szándékosan nem tüntettük fel.

A reklamhirdeto.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.